Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

(Vacature)

Accountmanager Landbouw tractoren en machines

Solliciteren

Vacatureomschrijving

Accountmanager Landbouw tractoren en machines

Omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een mechanisatie bedrijf dat al 50 jaar een sterke en bekende leverancier is van top merken in de regio? Vind je zowel scoren als klanttevredenheid erg belangrijk? Ben je een echte teamspeler? Zie je altijd en overal kansen maar staat relatie, lange termijn, advies en samenwerking hoog bij je in het vaandel? Heb je discipline, creativiteit en de drive die nodig zijn om succesvol te zijn in de verkoop? Dan pas jij helemaal in ons team.

Accountmanager Landbouw tractoren en machines

Een uitdagende, zelfstandige baan, waarin je contacten onderhoudt met onze bestaande relaties en op zoek gaat naar nieuwe klanten binnen ons rayon.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Je kunt rekenen op de ondersteuning van diverse ervaren collega’s en een perfect functionerende onderhoud en reparatie afdeling. Alles om zo samen met jou de juiste machine voor de klant samen te stellen.
  • Je werkt met diverse tools die nodig zijn om succesvol te zijn in het rayon. Je vertegenwoordigt topmerken en een organisatie om trots op te zijn die bovendien volop in ontwikkeling is. Je verdient een keurig salaris en geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorzieningen.
  • Je komt in loondienst volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf. Als onderdeel van Mechan zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen de Vohamij en Mechan.
  • Vanzelfsprekend rijd je in een mooie auto, krijg je een telefoon en laptop ter beschikking. Daarnaast krijg je regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. En boven alles kom je terecht in een fantastisch team van collega’s, die net als jij de klant centraal stellen in het belang van de onderneming!
  • Samen met de andere accountmanagers landbouw en intern transport word jij het aanspreekpunt!

Wie wij zijn?

Vohamij is in 1972 opgericht als dochterbedrijf van Gebr. de Vor Achterveld B.V. (importeur van o.a. Fendt tractoren) is Vohamij nu in 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend mechanisatiebedrijf in de regio. Bij Vohamij werken ruim 30 professionals in de landbouwmechanisatie en intern transport. Vohamij is onderdeel van Mechan, de Nederlandse importeur van Fendt, Valtra en Massey Ferguson tractoren en machines. Mechan heeft een netwerk van eigen dealerbedrijven in het land en daarmee een sterke marktpositie.    

De landbouwmechanisatie afdeling van Vohamij opereert regionaal met topmerken zoals Fendt, Valtra, Bauer, Lemken, Maschio. En specifiek voor de aspergeteelt verzorgen wij met de merken Neubauer en Harlander verkoop en service in de gehele BeNeLux.

Eigen service

Service in de breedste zin van het woord (24 uurs service 7 dagen per week) daar gaat het om bij Vohamij. En dat betekent meer dan perfect uitgevoerde reparaties, servicebeurten, keuringen of het vervangen van onderdelen.

Snelle bereikbaarheid en aanwezigheid ter plaatse van vakbekwame monteurs en lage onderhoudskosten zijn minstens zo belangrijk. Daarbij spreekt Vohamij de taal van de professional.  En dat betekent duidelijke taal voor kenners.

Ga jij binnenkort voor Vohamij aan de slag in Heythuysen?

Ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn? Je kunt direct eenvoudig solliciteren door je aan te melden via de button ‘solliciteren’.

 

Wil je nog iets weten over deze functie? Geert Camps is jouw contactpersoon en geeft je met plezier antwoord als je hem belt op: 06 – 44281651

Solliciteren


Geert Camps

Contactpersoon

Geert Camps
06 4428 1651
g.camps@vohamij.nl
Verkoop landbouw