Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Over Vohamij

Over Vohamij
In 1972 opgericht als dochterbedrijf van Gebr. de Vor Achterveld B.V. (importeur van o.a. Fendt tractoren) is Vohamij nu in 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend mechanisatiebedrijf in de regio.

Vohamij officieel dealer van diverse merken
Ons bedrijf met een bezetting van 31 personen opereert regionaal en wel op drie markten. Op de land- en tuinbouwmarkt met topmerken als Fendt, Valtra, Lemken, Maschio, Bauer, Irriland, Agrifac, Weidemann, Neubauer en Harlander.
Op de intern transportmarkt met topmerken als Hyundai vorkheftrucks en Hyundai magazijntrucks, Prins, Meclaen, Indapp, Wifo en Kaup

Eigen service

Service in de breedste zin van het woord (24 uurs service 7 dagen per week) daar gaat het om bij Vohamij. En dat betekent meer dan perfect uitgevoerde reparaties, servicebeurten, keuringen of het vervangen van onderdelen.
Snelle bereikbaarheid en aanwezigheid ter plaatse van vakbekwame monteurs en lage onderhoudskosten zijn minstens zo belangrijk. Daarbij spreekt Vohamij de taal van de professional.  En dat betekent duidelijke taal voor kenners.

CE-keur
Alle machines worden door Vohamij geleverd conform de laatst geldende Europese richtlijnen en machine-richtlijnen en voldoen daardoor aan alle door de overheid vastgestelde verplichtingen.

VA-keur
Veilig materieel om mee te werken. Dat wilt u toch ook? Niet alleen voor u zelf. Maar juist ook voor uw personeel, want daar bent u, als werkgever verantwoordelijk voor. Als VA-keurbedrijf is Vohamij de geschikte partner om uw machines periodiek te laten keuren. Dit gebeurt volgens de veiligheidseisen uit Richtlijn Arbeidsmiddelen, NEN 3140 en voertuig reglement. De gekeurde machines zijn herkenbaar aan de VA-keursticker; een waarborg voor veiligheid. Lees hier meer over VA-Keur

Contact

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden

Medewerkers landbouw

Geert Camps web

Geert Camps

jan web

Jan Timmermans

rob jenniskens web

Rob Jenniskens

Rick Huntjens

Edwin van Dijk website

Edwin van Dijk

erik Janssen web

Erik Janssen

Maikel Steeghs web

Maikel Steeghs

paul driessens web

Paul Driessens

sander mols web

Sander Mols

Medewerkers intern transport

peter haans web

Peter Haans

Dustin Scheurs website

Dustin Schreurs

Jim de bruijn web

Jim de Bruijn

Koen maessen web

Koen Maessen

Medewerkers administratie

Jos segers web

Jos Segers

isabel crapels web

Isabel Crapels