Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Valtra

De combinatie van de veelzijdige kenmerken en innovatieve technologie van Valtra-trekkers zorgt dat hij buitengewoon praktisch en comfortabel is. Als eigenaar van een Valtra profiteert u van een betrouwbare, hoogwaardige trekker die specifiek is afgestemd op de behoeften van uw landbouw-, bosbouw- of loonwerkbedrijf. Elke Valtra wordt gebouwd volgens de individuele wensen van de klant. Zo heeft uw trekker precies de uitvoering en apparatuur die u nodig heeft voor het optimale werkgemak in uw branche.

Your working machine

Ontdek Valtra

valtra smarttouch

Valtra SmartTouch

De nieuwe Valtra SmartTouch armsteun is uitgerust met een gebruikersvriendelijke interface waarmee de productiviteit van uw tractor naar het volgende niveau wordt getild. SmartTouch beschikt over een 9 inch touchscreen, intelligente multifunctionele stuurknuppel, nieuwe hydraulische joystick en volledig ge├»ntegreerde technologie, waarmee uw werk lichter wordt gemaakt en u de beste en meest eenvoudige gebruikerservaring beleeft voor het beheren van uw werkmachine

valtra range

ANTS-Serie

De combinatie van de veelzijdige kenmerken en innovatieve technologie van Valtra-trekkers zorgt dat hij buitengewoon comfortabel is. Als eigenaar van een Valtra profiteert u van een betrouwbare, hoogwaardige trekker die specifiek is afgestemd op de behoeften van uw landbouw- of loonwerkbedrijf. Elke Valtra wordt gebouwd volgens de individuele wensen van de klant. Zo heeft uw trekker precies de apparatuur die u nodig hebt en hoeft u niet voor onnodige extra's te betalen.

Valtra unlimited

Alles is mogelijk

Met Valtra Unlimited kunt u uw eigen tractor bouwen, met het ontwerp en comfort dat nodig is om in elke omgeving te werken.

De studio kan tijdens het normale productieproces accessoires en apparatuur aanpassen die in de productielijn niet direct beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een tractor voor wegonderhoud, bosbouw of gemeentewerken of specifieke functies nodig hebt voor landbouw of zelfs defensie en militaire doeleinden, met Valtra Unlimited beschikt u over de mogelijkheden om uw eigen werkmachine te ontwerpen

Naar de Unlimited Studio

Jan Timmermans

Contactpersoon

Jan Timmermans
06 1300 2275
j.timmermans@vohamij.nl
Verkoop landbouw

Geert Camps

Contactpersoon

Geert Camps
06 4428 1651
g.camps@vohamij.nl
Verkoop landbouw