Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Prins

Deze Prins heftrucks gebruiken als basis een Toyota diesel of gas heftruck maar zijn zodanig aangepast dat deze geschikt zijn voor het rijden op containervelden met plantenvorken. Deze machine heeft een hefcapaciteit van 1500 kg en is voorzien van grotere voor en achterbanden. Geschikt voor een ondergrond met hoge draagkracht of daar waar lichte spoorvorming acceptabel is.

Prins ruwterrein heftrucks

Ontdek Prins

prins tiger L vohamij

Prins Tiger L

Deze Prins heftrucks gebruiken als basis een Toyota diesel of gas heftruck maar zijn aangepast zodanig dat deze geschikt zijn voor het rijden op containervelden met plantenvorken. Deze machine heeft een hefcapaciteit van 1500 kg en is voorzien van grotere voor en achterbanden. Geschikt voor een ondergrond met hoge draagkracht of daar waar lichte spoorvorming acceptabel is.

Vraag een offerte aan

Prins tiger XL

Prins Tiger XL

Deze Prins heftrucks gebruiken als basis een Toyota diesel of gas heftruck maar zijn aangepast zodanig dat deze geschikt zijn voor het rijden op containervelden met plantenvorken. Is beschikbaar met een hefcapaciteit van 1000 of 1200 kg en bovendien zijn de contragewichten afneembaar. Hiermee wordt ook op een slechtere bodems voorkomen dat er spoorvorming ontstaat.

Vraag een offerte aan

prins tiger xxl

Prins Tiger XXL

Deze Prins heftrucks gebruiken als basis een Toyota diesel of gas heftruck maar zijn aangepast zodanig dat deze geschikt zijn voor het rijden op containervelden met plantenvorken. Alleen te verkrijgen met een hefcapaciteit van 1000 kg. De achterwielen rijden precies tussen de voorwielen en de machine rijdt zodoende haast als een wals over de bodem. Daarnaast zijn de contragewichten afneembaar.

Vraag een offerte aan

Peter Haans

Contactpersoon

Peter Haans
06 5180 6298
p.haans@vohamij.nl
Verkoop intern transport