Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Komatsu

Komatsu is een wereldwijd bekend topmerk, dat wordt geproduceerd in Japan. Vohamij is onderdeel van dezelfde holding als de importeur van Komatsu Vorkheftrucks. Hierdoor heeft Vohamij het voorrecht om deze kwalitatief hoogwaardige vorkheftrucks te mogen verkopen in de regio Zuid-Oost Nederland.

Verbrandingstrucks en elektrotrucks

Ontdek Komatsu

Komatsu AX serie

De Komatsu verbrandingstrucks in de AX serie van 1,5 t/m 1,75 ton op LPG of diesel, hebben een groot aantal voordelen; een ontwerp voor meer kracht, meer productiviteit, grote ergonomie en als eerste heftruck in de wereld geconstrueerd binnen de nieuwe geluids- en trillingsnormen. Een schitterend ontwerp om sneller, gemakkelijker, veiliger en efficiënter te kunnen werken.

Komatsu BX serie

De Komatsu middelgrote verbrandingstrucks van 2 tot 3,5 ton op LPG of diesel hebben een groot aantal voordelen; een ontwerp voor meer kracht, meer productiviteit, grote ergonomie en als eerste heftruck in de wereld geconstrueerd binnen de nieuwe trillingsnormen. Een schitterend ontwerp om sneller, makkelijker, veiliger en efficiënter te kunnen werken. De BX serie is uitgerust met hoge prestatie- en lage emissiemotoren. De ruime opstap en het gemakkelijk afleesbaar dashboard vanuit een instelbare stoel, verzekeren een trillingsvrij optimaal comfort en veiligheid voor de chauffeur.

Komatsu CX serie

Het doel van Komatsu is heftrucks te construeren die beantwoorden aan de vraag van de gebruiker. Komatsu heftrucks zijn trucks met een groot 'uithoudingsvermogen' voor professioneel gebruik. De trucks zijn ontworpen met alle functies die je van een dergelijke truck mag verwachten. De CX seris is verkrijgbaar in 3,5 tot 5 tons uitvoering op LPG of diesel.

Komatsu DX serie

De DX serie is robuust, degelijk en betrouwbaar. De trucks zijn geschikt voor zwaar professioneel gebruik en ontworpen met specificaties die je van een dergelijke truck mag verwachten. De DX serie is verkrijgbaar in een 5 tot 8 tons uitvoering op LPG of diesel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het huren van middelen voor korte of langere periode. Lees hier meer over mogelijkheden voor huur of lease.

undefined

Vraag een offerte aan

Peter Haans

Contactpersoon

Peter Haans
06 5180 6298
p.haans@vohamij.nl
Verkoop intern transport