Neem direct contact met ons op +31 (0)475 491100

Imants

Al ruim 130 jaar ervaring in innovatieve en effectieve machinebouw voor optimale grondbewerking. De basis voor ons internationaal succesvolle bedrijf werd in 1885 gelegd door de toenmalige dorpssmid van Reusel Jos imants.
Nu is Imants een wereldspeler in machines voor mechanische grondbewerking en wordt er momenteel ruim 80% van de productie geëxporteerd, voornamelijk naar Europa, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. De verkoopstaf en de ontwikkelingsafdeling van Imants zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten. Ze worden met moderne technieken ontworpen en in de fabriek in Reusel vervaardigd.

Grondbewerkingsmachines voor nu en de toekomst

Ontdek Imants

spits imants vohamij

Spitmachines

De Imants spitmachines zijn de perfecte keuze voor uw grondbewerking. Ze helpen u bij het behalen van arbeidsefficiëntie en een hoog saldo per hectare en dat u met plezier u grondbewerking kunt uitvoeren van zand, tot zware kleigrond.

imants frezen

JNC frezen

Een perfect zaaibed met een mooie grondstructuur en een frees waarmee je kunt frezen tot vlak langs een obstakel of muur, dat is de Imants JNC frees. De Imants JNC frees (freesbak) is de ideale frees voor iedere tuinder die vollegrondsteelt toepast binnen en buiten de kas.

Rob Jenniskens

Contactpersoon

Rob Jenniskens
06 4994 1578
r.jenniskens@vohamij.nl
Verkoop landbouw

Geert Camps

Contactpersoon

Geert Camps
06 4428 1651
g.camps@vohamij.nl
Verkoop landbouw

Jan Timmermans

Contactpersoon

Jan Timmermans
06 1300 2275
j.timmermans@vohamij.nl
Verkoop landbouw