Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Hyundai LPG vorkheftrucks

Hyundai heftrucks maken gebruik van motoren die een gevestigde naam hebben in de motorbranche zo zijn de diesel vorkheftrucks van Hyundai uitgerust met krachtige en betrouwbare Kubota en Mitsubishi motoren. Door het toepassen van slimme techniek zijn onze heftrucks zeer solide en hebben ze een lange levensduur. Zo gebruiken we onder andere de zogenoemde oliebad remmen; Het systeem met natte schijfremmen is praktisch onderhoudsvrij en zit verpakt in een stevige behuizing waardoor de remmen beschermd zijn tegen stof en water.' .

LPG vorkheftrucks

Ontdek Hyundai

1,5 , 1,8 en 2,0 ton LPG Hyundai

Hyundai 1,5 t/m 2,0 ton LPG vorkheftrucks zijn ontworpen met een duurzaam frame en geconstrueerd voor een uitstekende stabiliteit. Van extern of intern laden en lossen van vrachtwagens en containers tot werk op de bouwwerf voor de bouwsector, ongeacht welke eis zich voordoet. Hun grote motorvermogen in combinatie met een goede wendbaarheid maakt hen trucks voor snel en efficiënt werk. Dat gepaard gaat met een goede ergonomie wat bijdraagt aan betere prestaties van de bestuurder.

Vraag een offerte aan

20253033 ton LPG hyundai

2,0 , 2,5 3,0 en 3,3 ton LPG Hyundai

Met zijn 7-serie introduceert Hyundai een nieuwe reeks van LPG vorkheftrucks. Uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement. De reeks van 2,0 t/m 3,3 ton zijn oerdegelijke en wendbare machines. Goede ergonomie voor de bestuurder. Gemaakt voor snel en efficiënt werk.

Vraag een offerte aan

354455 ton LPG hyundai

3.5 - 4 - 4.5 & 5 ton LPG Hyundai

Met zijn 7-serie introduceert Hyundai een nieuwe reeks van LPG vorkheftrucks. Uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement. Absolute kracht! De soepele, efficiënte en ergonomisch ontworpen 35/40/45/50L-7. Serie werd ontworpen in functie van uw behoeften.

Vraag een offerte aan

6 & 7 ton LPG Hyundai

Met zijn 7-serie introduceert Hyundai een nieuwe reeks van LPG vorkheftrucks. Uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement. De soepele, efficiënte en ergonomisch ontworpen 60/70L-7A. Serie werd ontworpen in functie van uw behoeften.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het huren van middelen voor een korte of langere periode. Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies of een offerte

Offerte aanvragen

Peter Haans

Contactpersoon

Peter Haans
06 5180 6298
p.haans@vohamij.nl
Verkoop intern transport