Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Hyundai elektrische vorkheftrucks

Hyundai heftrucks maken gebruik van motoren die een gevestigde naam hebben in de motorbranche zo zijn de diesel vorkheftrucks van Hyundai uitgerust met krachtige en betrouwbare Kubota en Mitsubishi motoren. Door het toepassen van slimme techniek zijn onze heftrucks zeer solide en hebben ze een lange levensduur. Zo gebruiken we onder andere de zogenoemde oliebad remmen; Het systeem met natte schijfremmen is praktisch onderhoudsvrij en zit verpakt in een stevige behuizing waardoor de remmen beschermd zijn tegen stof en water.' .

Elektrische vorkheftrucks

Ontdek Hyundai

10 13 en 15 ton 24V drie wiel elektrisch Hyundai

1,0 , 1,3 en 1,5 ton 24V drie-wiel elektrisch Hyundai

Deze compacte elektrische vorkheftruck uit de 9-serie is de perfecte oplossing voor het lichte werk in beperkte ruimte of gangpaden.
Standaard uitgerust met:
AC dual drive systeem, natte schijfremmen, LCD monitor, comfortabele stoel inclusief veiligheidsgordel en armsteun, staat/werkverlichting, duplex 3300mm mast, 1050mm vorken, opss systeem, spiegels, achteruitrijsignaal en parkeerrem.

 

15 18 20 ton 48V drie wiel elektrisch Hyundai

1,5 – 1,8 & 2,0 ton 48V drie-wiel elektrisch Hyundai

De 48V serie elektrische heftrucks met een dubbel achterwiel staan garant voor uiterst snel en secuur werk door hun de grote stabiliteit en uiterst compacte draaicirkel. De trucks zijn voorzien van AC wisselstroommotoren en natte remmen wat beide zorgt voor lagere onderhoudskosten. De trucks zijn verkrijgbaar met de traditionele hefhendel of met vingertip bediening voor een nog ergonomischere en snellere handeling.

Vraag een offerte aan

16 18 20 ton 48V vier wiel elektrisch Hyundai

1,6 – 1,8 & 2,0 ton 48V vier-wiel elektrisch Hyundai

De 48V serie elektrische heftrucks met vier-wiel uitvoering staan garant voor uiterst snel en secuur werk door hun de grote stabiliteit en compacte draaicirkel. De trucks zijn voorzien van AC wisselstroommotoren en natte remmen wat beide zorgt voor lagere onderhoudskosten. De trucks zijn verkrijgbaar met de traditionele hefhendel of met vingertip bediening voor een nog ergonomischere en snellere handeling.

Vraag een offerte aan

22 25 30 32 ton 48V elektrisch Hyundai

2,2 – 2,5 – 3,0 – 3,2 ton 48V elektrisch Hyundai

De zware serie 48V machines zijn uiterste krachtige machines, welke eveneens voorzien zijn van AC motoren en natte remmen. Wat mede zorgt voor de lage gebruikerskosten.
Door de ergonomische zit en goed gepositioneerde hendels zorgt deze truck gegarandeerd voor snel en efficiënt werk.

Vraag een offerte aan

20 25 30 ton 80V elektrisch Hyundai

2,0 – 2,5 – 3,0 ton 80V elektrisch Hyundai

De 80V uitvoering van de 2,0 t/m 3,0 ton vorkheftrucks zijn eveneens voorzien van AC motoren en natte remmen wat zorgt voor de lage gebruikerskosten. Deze machines zijn speciaal gemaakt voor langdurig gebruik op één accu lading. Is dit voor u nog niet genoeg. Hebben ze een speciaal zijdelings wisselsysteem ontwikkelt voor het eenvoudig zijdelings wisselen van de batterij voor als u bijvoorbeeld meerdere shiften draait. En er dus geen tijd voor stilstand is. Door de ergonomische zit en goed gepositioneerde hendels zorgen deze trucks gegarandeerd voor snel en efficiënt werk.

Vraag een offerte aan

3.5 4 4.5 5 ton 80V elektrisch Hyundai

3.5 - 4 - 4.5 & 5 ton 80V elektrisch Hyundai

De zwaarste serie in het elektrisch segment is evens voorzien van 80v batterijen tot maar liefst 700 ah. Deze trucks zijn uitermate stabiel en door hun grote kracht en vlotte rijden zijn dit de ideale trucks om uw zware lasten te verzetten zonder uitstoot van een verbrandingsmotor. De natte remmen en AC motoren zorgen ook nog eens voor lage gebruikerskosten.

Download brochure

Peter Haans

Contactpersoon

Peter Haans
06 5180 6298
p.haans@vohamij.nl
Verkoop intern transport