Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Hyundai diesel vorkheftrucks

Hyundai heftrucks maken gebruik van motoren die een gevestigde naam hebben in de motorbranche zo zijn de diesel vorkheftrucks van Hyundai uitgerust met krachtige en betrouwbare Kubota en Mitsubishi motoren. Door het toepassen van slimme techniek zijn onze heftrucks zeer solide en hebben ze een lange levensduur. Zo gebruiken we onder andere de zogenoemde oliebad remmen; Het systeem met natte schijfremmen is praktisch onderhoudsvrij en zit verpakt in een stevige behuizing waardoor de remmen beschermd zijn tegen stof en water.' .

Diesel vorkheftrucks

Ontdek Hyundai

1,5 , 1,8 en 2,0 ton diesel Hyundai

Hyundai 1,5 t/m 2,0 ton diesel vorkheftrucks zijn ontworpen met een duurzaam frame en geconstrueerd voor een uitstekende stabiliteit. Van extern of intern laden en lossen van vrachtwagens en containers tot werk op de bouwwerf voor de bouwsector, ongeacht welke eis zich voordoet, U kunt erop rekenen dat een vorkheftruck van de D 7-serie uw bedrijf tot grotere hoogte brengt. Hun grote motorvermogen in combinatie met een goede wendbaarheid maakt hen trucks voor snel en efficiënt werk. Dat gepaard gaat met een goede ergonomie wat bijdraagt aan betere prestaties van de bestuurder.

 

354455 ton diesel hyundai

2,0 , 2,5 3,0 en 3,3 ton diesel Hyundai

Met zijn 7-serie introduceert Hyundai een nieuwe reeks van diesel vorkheftrucks. Uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement. De reeks van 2,0 t/m 3,3 ton zijn oerdegelijke en wendbare machines. Goede ergonomie voor de bestuurder. Gemaakt voor snel en efficiënt werk.

Vraag een offerte aan

20253033 ton diesel hyundai

3.5 - 4 - 4.5 & 5 ton diesel Hyundai

Met zijn nieuwe 9-serie introduceert Hyundai een nieuwe reeks van diesel vorkheftrucks. Uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement. Absolute kracht! De soepele, efficiënte en ergonomisch ontworpen 35/40/45/50DA-9. Serie werd ontworpen in functie van uw behoefte. Zeer lage uitstoot d.m.v. standaard geïntegreerd roetfilter.

Vraag een offerte aan

578 ton diesel hyundai

5 - 7 & 8 ton diesel Hyundai

Met een HDF verleg je je grenzen, elke dag opnieuw! Met zijn 7-serie introduceert Hyundai een nieuwe reeks van diesel vorkheftrucks. Uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement. Een uiterst wendbare machine in zijn klasse.

Vraag een offerte aan

11131416 ton diesel hyundai

11 - 13 - 14 & 16 ton diesel Hyundai

Met een Hyundai 11 t/m/ 16 ton vorkheftruck verlegt u uw grenzen. Deze robuuste trucks zijn oerdegelijk en tevens bijzonder vriendelijk in het gebruik. Dankzij de ergonomische zit en de perfect gepositioneerde hendels kunt uw werken met een uiterste precisie. Uitzonderlijk in zijn klasse.

Vraag een offerte aan

18 & 25 ton diesel Hyundai

Kracht betekent niets zonder controle. Dat is de reden waarom de Hyundai 180D/250D -7E zelfs de zwaarste lasten met verfijnde precisie behandelt. Dit mede dankzij de gewichts-indicator waarmee de Hyundai 180D/250D -7E standaard is uitgerust. Een bewezen effectieve combinatie van een Cummins QSC turbo zes cilinder motor, ZF versnellingsbak en Kessler vooras zorgen voor de perfecte performance. De turbo zes cilinder Cummins QSC motor werd ontworpen met het oog op vermogen, betrouwbaarheid en zuinigheid. Deze motor voldoet ondanks zijn power (119kW / 2200 tpm) aan de emissievoorschriften volgens EPA tier 3 en EU stage IIIA. De trucks scoren hoog op veiligheid en kosteneffectiviteit, maar ook op het comfort van de machinist. Overigens is de 180D/250D -7E zeer makkelijk te onderhouden door middel van een gecentraliseerd luik.

Download brochure

Peter Haans

Contactpersoon

Peter Haans
06 5180 6298
p.haans@vohamij.nl
Verkoop intern transport