Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Hyundai

Hyundai heftrucks maken gebruik van motoren die een gevestigde naam hebben in de motorbranche zo zijn de diesel vorkheftrucks van Hyundai uitgerust met krachtige en betrouwbare Kubota en Mitsubishi motoren. Door het toepassen van slimme techniek zijn onze heftrucks zeer solide en hebben ze een lange levensduur. Zo gebruiken we onder andere de zogenoemde oliebad remmen; Het systeem met natte schijfremmen is praktisch onderhoudsvrij en zit verpakt in een stevige behuizing waardoor de remmen beschermd zijn tegen stof en water.' .

354455 ton diesel hyundai

Diesel Vorkheftrucks

Hyundai diesel vorkheftrucks zijn ontworpen met een duurzaam frame en geconstrueerd voor een uitstekende stabiliteit. Hun grote motorvermogen in combinatie met een goede wendbaarheid maakt hen trucks voor snel en efficiënt werk. Dat gepaard gaat met een goede ergonomie wat bijdraagt aan betere prestaties van de bestuurder.

354455 ton LPG hyundai

Hyundai LPG vorkheftrucks

Uitstekend vermogen en uitmuntende prestaties verbeteren uw rendement. De LPG vorkheftrucks van Hyundai zijn oerdegelijke en wendbare machines met een goede ergonomie voor de bestuurder. Gemaakt voor snel en efficiënt werk.

22 25 30 32 ton 48V elektrisch Hyundai

Hyundai elektrische vorkheftrucks

elektrische heftrucks met vier-wiel uitvoering staan garant voor uiterst snel en secuur werk door hun de grote stabiliteit en compacte draaicirkel. De trucks zijn voorzien van AC wisselstroommotoren en natte remmen wat beide zorgt voor lagere onderhoudskosten. De trucks zijn verkrijgbaar met de traditionele hefhendel of met vingertip bediening voor een nog ergonomischere en snellere handeling.