Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Evers

Evers Agro heeft meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van landbouwmachines voor grondbewerking, mestinwerking en graslandverzorging en heeft hiermee doorlopend voor vernieuwing, kwaliteitsverbetering en efficiëntieverhoging in de landbouwsector gezorgd. Alle landbouwmachines van Evers worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Wij kunnen makkelijk variëren als het gaat om aanpassingen aan standaard landbouwmachines en inspelen op ontwikkelingen in de markt. Bovendien garandeert Evers een snelle en zekere onderdelen levering. Evers heeft altijd de oplossing voor de eindgebruiker voor ogen gehad, van de uitvinding van de schijveneg tot de rijenbemester.

Landbouwmachines voor een betere bodem

Ontdek Evers

Snijrollen

Snijrollen

Afhankelijk van de grondsoort en de bodemgesteldheid zorgen de nalooprollen van Evers voor egalisatie, verkruimeling of aandrukking van de grond. Evers biedt een grote diversiteit aan rollen, van de populaire buizenrol tot de zelfontwikkelde Saturnusrol.

Cultivatoren

Cultivatoren

Evers biedt een zeer uitgebreid programma van cultivatoren en is pionier op dit gebied. Wij bieden al meer dan tientallen jaren oplossingen op het gebied van grondbewerking op verschillende grondsoorten.

Rob Jenniskens

Contactpersoon

Rob Jenniskens
06 4994 1578
r.jenniskens@vohamij.nl
Verkoop landbouw

Geert Camps

Contactpersoon

Geert Camps
06 4428 1651
g.camps@vohamij.nl
Verkoop landbouw

Jan Timmermans

Contactpersoon

Jan Timmermans
06 1300 2275
j.timmermans@vohamij.nl
Verkoop landbouw