Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Yuverta Roermond start schooljaar met nieuwe Fendt én Valtra!

8 september

Vohamij Yuverta 5 1280x960

Een feestelijke dag bij Yuverta mbo in Roermond in de eerste week van het nieuwe schooljaar.
Door mechanisatiebedrijf Vohamij Heythuysen B.V. wordt deze dag een nieuwe Fendt 516 GEN3 Profi+ én een nieuwe Valtra T175D SmartTouch afgeleverd.
Beide tractoren zijn de zogenaamde topmodellen in de gekozen series. Voorzien van o.a. meerdere vrij in te delen informatie- en bedieningsschermen, CVT-transmissie, GPS-RTK spoorgeleiding, premium bestuurdersuitrusting en -interieur.

“Bij Vohamij hebben we veel aandacht voor onze verbinding met het onderwijs”, zo vertelt bedrijfsleider Geert Camps. “Vanzelfsprekend als opleidingsbedrijf voor aankomende technische specialisten maar daarnaast ook in een breder kader van onderwijs zoals met de nabijgelegen ROC’s, het voortgezet- en zelfs primair onderwijs in onze regio. En die verbinding kan heel divers zijn.“

“Zo zijn we trots op onze partnerschap met Yuverta locatie Roermond, specifiek de mbo-opleiding “Loonwerk, groen grond en infra”, waarbij we dit schooljaar niet alleen de nieuwste Fendt 516 GEN3 Profi+ afleveren, maar ook een Valtra T175D SmartTouch onderdeel uitmaakt van onze meerjarige samenwerkingsovereenkomst.” De dag wordt verder compleet gemaakt met de aflevering van twee nieuwe Maschio klepelmaaiers en een nieuwe Evers Forest XL deelbare cultivator.

Opleidingscoördinator en vakdocent Thies Rademakers is namens Yuverta ook verheugd met deze samenwerking. “Onze leerlingen gaan met deze machines écht in de praktijk aan de slag. Grond bewerken, zaaien, gewas verzorgen en oogsten. Geweldig daarbij is dat we in schuur met tractoren en machines nu de beschikking hebben over de meest moderne tractoren die op dit moment verkrijgbaar zijn. Goed voor de kwaliteit van het onderwijs dat wij als Yuverta verzorgen!
Ook de samenwerking met Vohamij verloopt zeer goed, men begrijpt de taal van het onderwijs als we spreken over leermiddelen, kwalificatiedossier en onderwijsbekostiging. Daarnaast ontzorgt Vohamij ons met een stipte levering en ondersteuning gedurende het gehele schooljaar.
Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs in de regio.”