Neem direct contact met ons op 310475491100 of WhatsApp

(Vacature)

Verkoper buitendienst intern transportmateriaal

Solliciteren

Vacatureomschrijving

Verkoper Buitendienst Intern TransportmateriaalHeftruck Hyundai

Heb jij een passie voor Heftrucks en warehousemachines en wil je werken voor een mooi bedrijf met een lange historie in de heftruckwereld? Dan komen we graag met jou in contact. Ter versterking van ons team zoeken wij in ons huisrayon een:

Verkoper buitendienst Intern Transport (Hyundai) m/v

Zo ziet de functie eruit:
Je bent verantwoordelijk voor het verkopen van interntransportmaterieel van hoofdzakelijk Hyundai maar ook andere merken. Door je ruime verkoopervaring, bij voorkeur in dezelfde branche, weet je hoe de sector in elkaar steekt. Je adviseert, onderhoudt en begeleidt niet alleen je klanten maar je bereidt het klantenbestand ook actief uit. Door je commerciële gedrevenheid en je resultaatgericht handelen help je mee om het marktaandeel van Vohamij te verhogen. Je handelt de verkooporders af en begeleidt tot aan de uiteindelijke aflevering bij de klant. Ook het contact onderhouden op basis van de commerciële aftersales behoort tot je taken. Kortom jij bent een echte relatiebeheerder.
Maar je doet het niet alleen. Jouw nieuwe collega’s hebben namelijk verstand van zaken. Zo word je ondersteund door collega’s van de serviceafdeling, werkplaats en de verkoop binnendienst.

Wie zijn wij?
Vohamij opereert voornamelijk in een straal van 50 km rondom Heythuysen als onder andere verdeler van Hyundai intern transport materieel. Vohamij is een slanke, daadkrachtige organisatie, gebaseerd op maximale synergie in ondersteunende diensten aan eindgebruikers. Vohamij is onderdeel van Mechan Groep en tevens een belangrijke regionale speler in onder ander de agrarische sector.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een bedrijf waar sfeer centraal staat. Ons motto is dan ook niet voor niets, als je het naar je zin hebt presteer je beter! We bieden je een uitdagende werkomgeving waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. Je krijgt goede ondersteuning, interessante cursussen en stevige opleidingen. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere auto v/d zaak, laptop, tablet en telefoon.

Wat neem je mee?

 • Ruime verkoopervaring, bij voorkeur in de interntransportbranche of in overige technische B2B markt. In plaats van verkoopervaring zou Aftersales ervaring ook goed kunnen passen.
 • Een commerciële of technische opleiding op MBO+ of HBO niveau.
 • Goede contactuele eigenschappen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
 • Woonachtig in omgeving Midden-Limburg.

Waarvoor ben je verantwoordelijk?

 • Verkoop en margedoelstellingen in jouw rayon.
 • Relatiebeheer met alle (potentiële) klanten in jouw rayon.
 • Heldere rapportages aan je direct leidinggevende, zowel mondeling als digitaal.
  Goede samenwerking met het hele team binnen Vohamij.
 • Ondersteuning bij social media, beurzen en marketingevents.
 • Het bij klanten onder de aandacht brengen van andere dienstverlening van Vohamij, zoals verhuur, financiële lease, operationele lease, etc.
 • Verkoop van inruil en gebruikt interntransport materieel.

Kom jij ons team versterken?
We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Neem contact op met Peter Haans: 

 • Email: p.haans@vohamij.nl
 • Telefoon: +31 6 51806298 

Solliciteren


Peter Haans

Contactpersoon

Peter Haans
06 5180 6298
p.haans@vohamij.nl
Verkoop intern transport