Neem direct contact met ons op 00310475491100 of WhatsApp

Belangrijk voor elk bedrijf

Betrouwbaar en veilig intern transport

Over Intern Transport

Vohamij is officieel dealer van diverse merken, waaronder Hyundai vorkheftrucks en magazijntrucks en Prins ruwterreintrucks. Wij beschikken over bijna 50 jaar ervaring en zijn hierdoor een betrouwbare heftruck-dealer. Vohamij adviseert en begeleidt u bij de aanschaf van elektrische en verbrandings vorkheftrucks, hand- en elektrische pallettrucks, stapelaars en reachtrucks.

U kunt altijd bij Vohamij terecht. De merken die wij aanbieden, zoals Hyundai, voldoen aan de hoogste eisen. Vohamij zorgt daarbij voor naleving van de strengste normen waarbij veiligheid, duurzaamheid én betrouwbaarheid voorop staan. 

Alle vorkheftrucks, Atlet reachtrucks, hand- en pallettrucks worden door Vohamij geleverd conform de laatst geldende Europese richtlijnen en machinerichtlijnen en voldoen daardoor aan alle door de overheid vastgestelde verplichtingen.

Vohamij Heythuysen 90

Onze merken

Ontdek ons intern transport assortiment

Werkplaats

Met meer dan 50 jaar ervaring is Vohamij uw betrouwbare heftruck-dealer. Reparaties, onderhoud en keuringen (VA-Keur) aan elektrische, diesel en LPG vorkheftrucks, hand- en elektrische pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, verreikers en hoogwerkers worden door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Ongeacht het merk, u kunt altijd bij Vohamij terecht voor vakkundige service.

Mochten er zich grote reparaties en of schades voordoen, dan kunnen wij zorgen dat de machine met onze eigen vrachtauto wordt opgehaald en kan er (in overleg) een andere truck bij u geplaatst worden zodat uw werk kan doorgaan. De reparatie wordt dan in onze goed ingerichte werkplaats uitgevoerd.

Magazijn
Uiteraard beschikt Vohamij over een goed uitgerust magazijn met onderdelen. De meest gangbare onderdelen hebben wij op voorraad of kunnen via de nachtlevering de volgende ochtend voor acht uur aanwezig zijn. Ook leveren wij industriebanden voor uw intern transportmaterieel. Om veilig met de heftruck en een magazijnvoertuig te kunnen werken, zijn goede banden zeer belangrijk. Met versleten banden kunnen zich gevaarlijke situaties voordoen en loopt het energieverbruik op.
Voor een juist advies hierover is een telefoontje voldoende en kunnen wij eventueel zorgen dat de banden vervangen worden. Wij leveren de banden op ruilvelgen zodat stilstand tijdens wisselen tot een minimum beperkt blijft.

 

Vohamij Heythuysen 4

Service

Service in de breedste zin van het woord, 24 uur per dag, 7 dagen per week, daar gaat het om bij Vohamij. Wij beschikken over een servicenetwerk  van vijf goed ingerichte servicebussen. Zo kan er snel iemand ter plaatse zijn indien zich storingen voordoen. Vohamij staat voor meer dan perfect uitgevoerde reparaties, service-beurten, keuringen (VA-keur) en het vervangen van onderdelen.

Van belang zijn korte en duidelijk aanspreekpunten en een snelle bereikbaarheid; direct en persoonlijk. Daarnaast zijn vakbekwame monteurs met de juiste expertise en lage onderhoudskosten minstens zo belangrijk. Vohamij spreekt de taal van de intern-transportwereld, dat betekent duidelijke taal voor kenners.

Service- en Onderhoudspakket
Als u niet meer de zorg wilt hebben over uw intern transportmaterieel en altijd de beschikking wilt hebben over goed onderhouden en gekeurde machines, heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van een serviceabonnement. Hierin geeft u aan hoeveel beurten u wenst, afhankelijk van inzet en draaiuren. Ook geeft u aan in welke maand u deze uitgevoerd wilt hebben. Wij nemen vervolgens voor elke beurt contact met u op over het uit te voeren onderhoud.

Ook is het mogelijk een onderhoudscontract afsluiten waarbij het volledige onderhoud en eventuele storingen vooraf worden afgekocht. U betaalt dan een bepaald bedrag per draaiuur. Dit biedt een optimale mobiliteitsgarantie.

Veiligheidskeuringen

Veilig materieel om mee te werken, dat wilt u toch ook? Niet alleen voor u zelf, maar juist ook voor uw personeel, want daar bent u, als werkgever, verantwoordelijk voor. Als VA-keurbedrijf is Vohamij de geschikte partner om uw machines periodiek te laten keuren. Zowel voor hoogwerkers, verreikers als acculaders.

Uiteraard denken wij niet alleen aan de veiligheid van u, maar ook aan onze eigen veiligheid.
Dit betekend dat wij VCA gecertificeerd zijn en elk jaar gecontroleerd worden door de KEMA/DEKRA.

skl keur logoVCA

Verhuur en Lease

Ontdek de mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor het huren van heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en nog veel meer. Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het huren van tractoren, landbouwmachines en loaders voor de korte maar ook de langere termijn. Informeer bij een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.


Waarom huren?
  • Kopen vergt een forse investering, door te huren blijft uw kapitaal beschikbaar.
  • Huurkosten zijn vaste kosten per maand, dat geeft een eenvoudige kostencalculatie.
  • Geen stagnatie door een defecte machine.
  • Uw technische dienst wordt ontlast; Vohamij zorgt voor het gehele onderhoud en de verzekering.
  • Volledig af te schrijven als bedrijfskosten.
  • U kunt eenvoudig inspelen op seizoenspieken.
  • U huurt bedrijfszeker materiaal.
    Uiteraard is koop na afloop van de huurperiode mogelijk!
Leasing
Naast verkoop en verhuur kunt u bij Vohamij ook uw heftrucks, pallettrucks, reachtrucks, verreikers en hoogwerkers leasen.
Dit kan met of zonder een all-in onderhoudscontract. Informeer bij een van onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden.
Peter Haans

Contactpersoon

Peter Haans
06 5180 6298
p.haans@vohamij.nl
Verkoop intern transport

Jim de Bruijn

Contactpersoon

Jim de Bruijn
0475 550 803
heftruckservice@vohamij.nl
Hoofd werkplaats interntransport

Koen Maessen

Contactpersoon

Koen Maessen
0475 550 803
heftruckservice@vohamij.nl
Chef werkplaats interntransport